Promenader.

Tog en promenad med Lisa på eftermiddagen blev lite mer än en timme men åh så skönt. Jag älskar den där känslan som är i luften nu, kallt men ändå vår. Perfekt tid på året!
William kom hem nyss han följde sin pappa till Kniva en sväng där han lekte med sin tremänning.

Väntar på att maten ska bli klar och sen blir det fruktsallad i soffan till melodifestivalen. Det var min lördag de, har föresten hunnit med att the walking dead, ska se once upon a time och Revenge innan jag lägger mig sen tänkte jag. Har inte orkat den här veckan, är trött på kvällarna och sen har ju jobbet sin poäng med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Promenader.

 • 9 mars, 2013 at 20:05
  Permalink

  Hej tjejen. Vilken tuffing du verkar vara 🙂
  Hittade hit via bloggisar på FB.
  Kommer tillbaka för att följa dig.

  Hoppas ni får mysigt i kväll. Mello börjar nu 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: