Kläder.

003

I fredags på after worken hade jag tänkt se ut så här. Jag ändrade mig dock i sista minuten. VERKLIGEN i sista minuten, jag hade kommit utför dörren när jag greps av panik och bytte om. Under många år har jag försökt bli en klänningstjej och ibland under vissa dagar går det. Men allt för ofta grips jag av panik och byter om. TROTS att jag tycker att klänning är väldans fint. Men här får ni bilden som kunde varit mina kläder i fredags, om inte hjärnspöket övertygat mig om att byta om nu genast.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Kläder.

 • 11 mars, 2013 at 13:33
  Permalink

  Jättefint! Men förstår dig för jag är precis lika, känner mig inte alls hemma i klänning, vill bara fly haha.. Kram

  Reply
  • 11 mars, 2013 at 14:06
   Permalink

   Sophie – Tack <3 . Hehe jag får verkligen panik, känner inte igen "mig" i klänning. Jag är en typisk leggings/jeans människa ;). Tur man inte är ensam :). Kram

   Reply
 • 11 mars, 2013 at 14:38
  Permalink

  Det där var ju riktigt snyggt, ta kavaj eller cardigan eller kofta över om du känner det är för mycket så bli det mer neutralt? Men det var fint. =) Jag bär gärna klänning för det är bekvämt och rörligt men jag är nog lite avslappnad och varierad sådär klädmässigt. =) Fast jag är både och, byxa och fröken byxlös (haha det var ett skämt som typ historiens kung byxlös). Kram!

  Reply
  • 11 mars, 2013 at 16:30
   Permalink

   Mia – Det är snyggt men jag känner mig inte bekväm 😉 . Kanske i sommar :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: