Nyss har jag gjort mitt för mina medmänniskor. Jag har gett blod, blod som kan hjälpa cancersjuka, förtidigt födda, nyfödda i behov av vård, barn, trafikskadade och annat. Jag är stolt blodgivare bli det du också.
P.S fick du inte ge blod när du frågade senaste? Ring och fråga igen, reglerna för blodgivning ändras hela tiden.

20130311-154906.jpg

20130311-154914.jpg

20130311-154923.jpgHon tyckte jag skulle le, så visst *S*.

 

 

14 kommentarer

  1. Alla ni som ger blod är mina vardagshjältar <3 Utan er vore jag änka nu.
    Tyvärr får jag inte ge blod själv eftersom jag har en reumatisk sjukdom som gör att jag måste ta olika mediciner. Tack för din insats <3 Kram

    1. Marie-Louise – Va fint att höra din historia, <3. Sånt som får mig som givare att än en gång förstå vilken bra gärning man gör genom att lämna blod. Kramar <3

    1. Nathalie Nyren – Kolla upp om du får 🙂 . Är du i rätt ålder, och inte sjuk så tycker jag du ska skriva in dig på blodmottagningen och ge 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: