Beställa.

Gjorde en beställning på Ellos. Lär ju dröja några dagar innan man får sakerna men det känns bra, jag hoppas dessutom att jag kommer bli nöjd med sakerna.


Klicka på bilden för att komma till varan.
Står att den fäller men de är lugnt för min del.


Billiga Jeans.

Jag har ett ganska litet och kompakt badrum. Därmed får jag inte plats med speciellt mycket därinne. Tänkte att detta skåp nog kan hjälpa mig med de.
För förvaring av tvättmedel och liknade.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Beställa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: