Körde lite hemma träning när jag gick upp, lite planka och sånt. Efteråt åt jag en jättefrukost igen. Minns att jag under en period alltid åt stora frukostar (trots illamående på morgonen) och jag under den perioden faktiskt mådde mycket bättre. Svårt det där med vilken del av dagen som man ska äta som mest på, vissa tycker lunchen men de flesta är överens om att middagen ska vara minst. Min kropp föredrar trots illamående att få mest mat på morgonen och mindre resten av dagen.

20130317-093456.jpgMin söndagsfrukost.
Turkisk yoghurt med grädde.
Linfrön
Kanel
Pumpakärnor
Havregryn
Solrosfrön

Keso och avokado

1 ägg
1 Kiwi
En kopp te

 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: