Tyckte jag var hungrig.

Satt här och var sugen på lunch. Tog 3 tuggor av kokospannkaka och lite grädde men kände bara NÄ! Tog lite keso med citronpeppar och ett glas chai latte och vips var jag inte hungrig längre… Skumt sånt där… När William gick i förskolan brukade kokerskan på hans förskola göra bröd av kvarbliven gröt. Det testar jag just nu. Jag slängde ihop en havregrynsgröt och hade på linfrön och lite, lite mjölk. Får se om det blir ätbart. Tänkte att det lär ju knappast räknas som onyttigt? Kan ju ta sånt med lite makrill på till mellanmål om suget kommer.

Annars har jag kollat på Hart of Dixie och har rätt tråkigt. William kommer hem idag i alla fall och det ser jag verkligen framemot.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Tyckte jag var hungrig.

  • 18 mars, 2013 at 21:45
   Permalink

   Liw – mamma till två inom 16 månader – Jättegott verkligen, ska prova utan vätska nästa gång 😀 . Tack för tipset :).

   Reply
 • 18 mars, 2013 at 17:56
  Permalink

  Grötbröd är ju så himla gott! Det blir så saftigt trots alla nyttigheter man har i det som annars kan göra bröd torrt.

  Reply
  • 18 mars, 2013 at 21:46
   Permalink

   kackmarie – Visst är det gott 🙂 . Håller med dig, skitbra verkligen 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: