Resor, åh ljuvliga resor. Jag gillar att resa runt och se mig omkring i Sverige trots att de flesta andra tycker det är roligare med utlandsresor men Sverige är fint det med. Det finns ju olika ställen i Sverige jag skulle vilja se och då hamnade jag på sidan boka hotell där man visar de hotell i Umeå. Just nu känns det ju kanske inte så lockande i väntan på våren men jag skulle väldigt gärna vilja se Umeå. Det verkar vara en trevlig stad och många jag talat med pratar väldigt gott om Umeå som stad. Att åka norrut skulle dessutom vara roligt för min del att se lite av våra nordliga delar. Sidan är enkelt uppbyggd och den visar de olika hotellen som finns i Umeå. Såna här sidor är ju perfekt om du som resenär vill hitta billigaste hotellet eller kanske hitta det som har bäst betyg av kunderna. Det går nämligen att rösta på hotellen och således få en bra bild av hur bra eller dåligt hotellet är.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “

 • 20 mars, 2013 at 17:33
  Permalink

  Jag som har bott i umeå i 9 år rekommenderar verkligen ett besök. Finns väldigt trevliga museum och dylikt, gratis 😉 Och trevligast är det där i slutet av Maj, brukar vara bäst väder då 🙂

  Reply
  • 21 mars, 2013 at 18:15
   Permalink

   Liw – mamma till två inom 16 månader – Kanske är värt att åka dit 😀 . Låter kul med maj månad också :).

   Reply
 • 20 mars, 2013 at 17:54
  Permalink

  Kul att resa och bo på hotell, något man kan unna sig nån gång tycker jag. 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: