Försenade födelsedagspresenter.

20130320-191333.jpg

William köpte denna fina morgonrock till mig i försenad födelsedagspresent.
Han hade hittat den och Björn tyckte den passade mig eftersom han tycker jag spenderar en fjärdedel av dagen i morgonrock (vilket stämmer bra).

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Försenade födelsedagspresenter.

 • 20 mars, 2013 at 21:02
  Permalink

  Hehe exakt likadan har jag, köpte nu i jul. 🙂 Lika färg också. 😀 Så mjuk och skön!

  Reply
  • 21 mars, 2013 at 18:32
   Permalink

   Sophie – Va kul 😀 . Den är jättefin och verkligen som du säger MJUK och skön. Jag invigde den igår och ska snart slänga på mig den igen. Pyjamas och morgonrockskvinnan som jag är 😛 .

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: