Nu är den på plats mitt skåp under handfatet blev helt perfekt. Det var något som verkligen saknades, nu kunde jag lägga rengöringsprylar under där så det blir lite friare med ytan. Jag är nöjd och det känns toppen. Två bilder, en före och en efter. Jag gillar efter bilden själv, men då är ju jag inte rätt person att bedöma kanske.

001Före.

002Efter

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: