Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Sant eller falsk.

Här kommer svaren på era påståenden om mig. Skitkul!
Du gillar sommaren bäst av årstiderna?
Svar: SÅ sant! Jag älskar sommaren, jag är en fryslort och vintern, hösten och ganska långt in på våren håller jag på att frysa ihjäl.
Jag är den där tjejen som går i långärmat på sommaren och ändå hackar tänder. Men det där riktigt varma fina sommardagarna är vad som får mitt hjärta att slå dubbla slag. Jag är en sommarbrud helt klart! På tal som sommar så får det mig även indragen på annat jag gillar, fågelsång, blommor och ljudet av motorer. Raggarbilar!

Du är mera introvert än extrovert.
Svar: Efter att ha läst på lite så skulle jag påstå att svaret är ja. Jag är visserligen i behov av att umgås med nära men nytt folk har jag lågt behov av. Jag gillar inte att släppa in folk innanför mitt skal. Så jag tycker att denna sak var: Sant.

Du vill ha fler barn i framtiden ?
Svar: Sant. Jag vill ha fler barn, gärna inom relativt snar framtid. Velat haft fler sedan William föddes, nu när jag är utbildad känns det ännu mer aktuellt än förut eftersom jag dessutom faktiskt har jobb och inkomst. Men då jag fortfarande går mitt introduktions år så vill jag gärna ha klart de först. Sedan står valet på att skaffa en karl eller inseminera mig om jag inte träffar någon att skaffa med. Jag är nämligen inte främmande till den saken.

Du är arg på dålig skolmat!
Svar: Nu tycker jag att skolmaten på både Williams skola och där jag jobbar är helt okej. Dock är den inte lika okej på alla ställen. Jag skulle föredra om maten inte transporterades genom hela jorden för att komma till barnens tallrikar när det finns närproducerat. Jag väljer gärna närproducerat själv och köper svenskt framför utländskt för att gynna Sveriges bönder och miljön. Arg kanske är att ta i men det är en halvsanning i alla fall.

Jag påstår att du använder dig av baddräkt vid sommarbadet, du skulle aldrig sätta på dig en bikini.. och du är rent av en badkruka ;)
Svar: Haha, denna var rolig. Jag använder inte baddräkt, och jag ogillar bikini lika mycket. Jag brukar dock de få gånger jag badar ute ha, bikini med ett badlinne utanpå. Men jag badar max en gång per sommar. Det där med att bada är verkligen inte min grej. Jag är sån som folk inte vill bada med heller, jag ska nämligen åka till en öde strand i ett ödeland för att känna mig bekväm med bad. Så det blir varken sant eller falskt.

018Bild från igår när jag knöt upp håret i en tofs mitt på
huvudet för att ta bort sminket.
Mitt snygga pyjamas-linne. 😉

6 Comments

  1. Sv. tack söta du , tror de blir bra snart. går runt med vetekudde på nacken nu och de känns mkt bättre då.
    Ha en fin kväll
    ps. din blogg är riktigt fin 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: