Frukost efter magsjuka.

Tog i mig lite frukost precis för att få tillbaka energi från magsjuka som halvt tog livet av mig. Blev keso, tassimo chai latte ett glas proviva svartvinbär och en tallrik med turkisk yoghurt med havregryn och solrosfrön. Toppade allt med en järntablett. Är tokmätt, men tror magen mår bra faltis

20130326-101605.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Frukost efter magsjuka.

 • 26 mars, 2013 at 10:36
  Permalink

  Härligt att kroppen mår bra igen!!
  Bra inlägg om menskoppen, har funderat på attt prova och nu ska jag… hatar oxå tampong… blöder som en stucken gris;)… Tack för tips!!

  Reply
  • 26 mars, 2013 at 21:35
   Permalink

   trollet – Toppen och VÄLKOMMEN till menskoppens värld. Hoppats du beställt en nu, du kommer inte ångra dig :D.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: