Drog snabbt ner på stan idag och bytte in mitt kort mot se nya. Detta verkar klart bättre! Min gamla reskassa som låg på 21 kronor blev nu inför på detta kort som ÄVEN används till mitt vanliga mellan Falun och Borlänge. Eftersom jag bytte fick jag även länskort (kan alltså åka i hela Dalarna) fram tills nästa påtankning! Perfekt ju! De röda är nytt!

20130405-130822.jpg

20130405-130828.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: