Frukost i vår lilla vrå.

Något jag vet att folk stör sig på är frukostbilder. Det riktigt är något som med ilska diskuteras på diverse platser. Varför människor har sånt behov av att visa bilder på sin frukost? Ja varför har jag ett behov av saken? Stolthet? Fjanterier eller i brist på någonting bättre? Kanske en blandning av alla, framför allt är jag stolt att jag börjat äta frukost då min kropp sedan fyran inte ätit frukost med avvikelser under graviditeten då jag åt för Williams skull med illamående och rent av ångest. Jag har kommit över den där saken nu och känner därmed stolthet i att jag ÄTER! Det beror på mitt mål att försöka mig på att äta mer regelbundet och få bort mina känslor inför mat i största allmänhet, men ändock jag äter!

Så här kommer det igen, frukostbilder från vår söndag. William åt rostade mackor och jag åt fil med samma som igår men även ett glas juice och chailatte på det. Känns faktiskt ganska okej.

005Ett glas juice.

004William lika glad som alltid när kameran kommer fram.

003Sluta mamma!

001Frulle på gräddhyllan.

002Gottans.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Frukost i vår lilla vrå.

 • 21 april, 2013 at 21:28
  Permalink

  Förstår inte varför folk stör sig på frukostbilder… jag tycker att man ska vara stolt över att man äter frukost, som dom säger – det är ju dagens viktigaste mål! själv skulle jag nog inte klara mig utan frukost, hehe 🙂

  Reply
  • 21 april, 2013 at 21:39
   Permalink

   kajsa – Folk har en förmåga att störa sig på allt 😉 . Så fjantigt egentligen 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: