Min ljuvliga lördag.

Den här dagen har jag verkligen tagit vara på, upplevt solen. Fotograferat, umgåtts med William för en kort stund när hans kompis var och handlade och åt lunch. Lagat en god middag i form av något så typiskt helg som tacos. Men det har varit en fantastisk lördag, jag fick ladda upp mina batterier just som jag behövde.

Den här dagen passade mig perfekt. Klockan är snart tio och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig strax då ögonlocken börjar dra sig mot sömnläge.

Hoppas ni alla haft en lika fin lördag som jag.

024Oss två

038Mamman och hennes mobil är ett superteam.

061Hey

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Min ljuvliga lördag.

 • 20 april, 2013 at 22:25
  Permalink

  Härliga bilder du lagt upp i dag, blir så glad av tussilagona! 😉

  Förresten kom på en sak som jag undrar om, vem är Björn? Om du är singel?

  Reply
  • 21 april, 2013 at 09:36
   Permalink

   Carin – Visst är de fantastiska 🙂 . Brukar bli mer manad att fotografera på sommar, vår och höst. På vintern går jag gärna i ide så den här tiden blommar jag upp som blommorna 😉 . Tack 😀 förresten. Kan skriva om vem Björn är strax. 🙂

   Reply
 • 20 april, 2013 at 22:28
  Permalink

  Försöker avveckla mobilberoendet, har tagit bort instagram och är inte mera aktiv på tex facebook än med chatt och en mamma/gravidgrupp jag är med i. När dottern är vaken så suffar jag inte i hennes närvaro. Det är inte så roligt för henne tex och vilka signaler ger det och vilka effekter får det framöver, det vill jag inte ens tänka på. Sen med bebisen som kommer så har jag inte tid heller utan vill fokusera mig på det som gäller här o nu och inte massa mobilsurf. Ja du förstår säkert hur jag menar.

  Reply
  • 21 april, 2013 at 09:38
   Permalink

   Carin – Det är lite läskigt just hur fast man blir vid internet och att vara UPPKOPPLAD hela tiden. Jag har dock ofta mobilen med mig för att underhålla mig själv när jag har tråkigt. Brukar dock köra med osociala dagar ibland när jag inte rör mobilen, datorn, tv och sånt. Oftast blir det sånt på sommaren när jag helt enkelt prioriterar min familj. På jobbet under raster och lika bussresor till och från jobbet brukar jag dock surfa för att ha något annat att tänka på :).

   Reply
 • 21 april, 2013 at 07:08
  Permalink

  Gott, här blev det tacos igår med 🙂

  Reply
 • 21 april, 2013 at 14:12
  Permalink

  Fin bild på er två! älskar färgen på ditt hår! 🙂

  Reply
 • 21 april, 2013 at 21:32
  Permalink

  Det låter som en mycket bra Lördag! =)

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: