Tourn

Tourn är en sida där du får chansen att hitta sponsorer till din blogg. Här kan du som medlem lägga ansökningar till passade företag för att sedan bli kontaktad tillbaka.
De olika sponsringarna kan vara allt mellan ljus och kläder, och du som bloggare får alltid något tillbaka. Jag tycker tourn är en riktigt bra tjänst och är nöjd med de samarbeten jag fått genom tourn tills nu. Använder du tjänsten? Eller kommer du registrera dig?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Tourn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: