Frukost hos oss.

Nyss har vi ätit frukost, det är torsdag men ändå ledig dag. Imorgon jobbar jag för att sedan vara ledig helgen. William är ledig och kommer spendera sin dag med sin pappa.
Idag ska vi på tipspromenad på Staberg det är tydligen Nykterhetsdagen eller något liknade och varje år är det tipspromenad runt Staberg. Jag är visserligen inte nykterist till hundra procent jag tar någon öl ibland men jag dricker nog mindre än många andra. Tipspromenad är ju dessutom trevligt eftersom man får motion, umgås och får använda hjärnan så here we go! Tipspromenad för nykterheten!

001 Frukost och morgonprat.

002Frukost i morgonen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Frukost hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: