Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Blommor, vackra fina blommor.

Tog en tripp in på Plantagen på vägen hem. De hade rea på Orkidéer så med mig hem följde denna vita skönhet, fin va? En kruka och även en liten blomma som fick placeras ner i en kruka jag hade hemma. Jag älskar att föra in nya blommor i hemmet, det ger en stillsam frid i hjärtat.

En liten glimt av vårt hemma.

013Lilla blomman.

014Du vackra Orkidé.

015Min nya vita skönhet.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa