Blommor, vackra fina blommor.

Tog en tripp in på Plantagen på vägen hem. De hade rea på Orkidéer så med mig hem följde denna vita skönhet, fin va? En kruka och även en liten blomma som fick placeras ner i en kruka jag hade hemma. Jag älskar att föra in nya blommor i hemmet, det ger en stillsam frid i hjärtat.

En liten glimt av vårt hemma.

013Lilla blomman.

014Du vackra Orkidé.

015Min nya vita skönhet.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Blommor, vackra fina blommor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: