Tog en tripp in på Plantagen på vägen hem. De hade rea på Orkidéer så med mig hem följde denna vita skönhet, fin va? En kruka och även en liten blomma som fick placeras ner i en kruka jag hade hemma. Jag älskar att föra in nya blommor i hemmet, det ger en stillsam frid i hjärtat.

En liten glimt av vårt hemma.

013Lilla blomman.

014Du vackra Orkidé.

015Min nya vita skönhet.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: