Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serier.

Hunnit med ett avsnitt av The Goodwin games, Switched at birth och The fosters, eftersom jag ändå har semester tänkte jag även se Mistresse nu innan jag beger mig mot sängen.

The fosters var så bra idag, jag verkligen känner hur den serien växer fram som favorit hos mig. Det är sån härlig atomsfär i serien och karaktärerna bär på så intressanta historier. Drama på högnivå vilket passar mig utmärkt, tycker också det är spännande att det tog med dagen efter piller i serien eftersom det annars tycks vara något som aldrig tas med på tv. Som sagt detta gillade jag extremt mycket och jag tycker absolut fler bör börja följa The fosters!

Switched at birth var lika härlig som vanligt, med ett spännande slut. Såg Promon för nästa vecka och det kommer bli intressant. Tisdagar är perfekt dag att ha drama på eftersom man då hinner ladda upp för onsdagens mer spännande och funderingstv. Måndagar är det True blood och jag antar att de kanske borde vara mer äckelfaktor men det tycker jag inte det är.

Goodwin var också bra, insåg dock att jag missat ett avsnitt så de lär jag se imorgon. Men nu blir det Mistresse innan jag lägger mig, den serien har också vuxit fram hos mig. Jag verkligen älskar att se Alyssa Milano på tv igen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: