20130703-224247.jpg
Några nya Pärlor som kom med posten idag. Fina va?
Högst upp till vänster ser ni Twice as Fancy Megan and Sundance som gavs ut som sista versionen av dem tillsammans, om jag förstått det hela rätt. Jag har i och med detta två olika varianter av Megan och Sundance.
Högst upp till höger ser ni Beach Ball, jättefin hon med ska dock fixa till man och svans på henne.
Den vita längst ner till vänster är en G2:a som jag egentligen inte är speciellt förtjust i då jag inte personligen har något band till dem. Men hon fick följa med på köpet så att säga Pony Bride heter hon och min syster hade en lika som barn. De andra är dock G1:or och så fina. Jag är verkligen förälskad i Skylark som är ponyn längst ner till höger, den enda besvikelsen var att säljaren INTE skrivit att huvudet är löst vilket det är på henne. Får se om det går att laga men jag blev besviken på saken. Annars är hon otroligt vacker!

Nya, fina och så härliga!

2 kommentarer

  1. Stämmer bra där med Megan och Sundance. Har du G1 collector inventory boken? skaffa den den e bra och rolig att kolla i samt kryssa i vad man har etc 🙂
    Ser att Sundance har lite rosa kvar i håret, det e ju fading rose så ställ henne borta från solljuset! Grattis! Är du säker på att huvudet sitter löst? Skylark tillhör ju Brush ’n Grow setet dvs man drar ut svansen och sen för att vrida in svansen igen så vrider man på huvudet. Fast ändå, jag tycker som säljare ska man informera hur mekanismen funkar på dessa, om vridbarheten är ok om den fortfarade funkar etc.

    1. Nightflies – Har inte köpt den, men funderar på saken kan ju vara bra 😀 . Jag har stoppat in alla ponys i klädkammaren så där står det mörkt jag hoppas att hon ska må bra där 🙂 . Huvudet är löst tyvärr, säljaren skrev inte så utan att de var i begagnat skick, jag anser dock att man kan skriva en notis när saker är trasigt 🙁 . För huvudet är alltså helt löst och går att plocka av från kroppen. Det kändes inte okej… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa