Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Lärarbloggar på facebook.

Jag har just skapat ett grupp på Facebook, tänkte att ni gärna får gå med. Gruppen riktar sig till lärare, lärarstudenter, förskollärare, klassbloggar med mera som bloggar om läraryrket. Jag tänkte att det kunde vara kul att samla fler bloggar om läraryrket på samma ställe. Bli gärna medlem där!

Länk hittar ni här.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: