Jag är nästan klar med menyn. Det enda problemet jag har är att menyn inte vill bli lika lång som headern. Jag har testat allt, men ingenting funkar. Blir galen och ger upp. Det är en ny dag imorgon och förhoppningen är att lyckas med detta tills dess jag är envis och jag vill ha min sida som jag vill!

WordPress ibland är du jävligt lurig!

Hmm, nu blev det tydligen som jag ville men då försvann mellanrummen mellan inläggen och menyerna som var innan? Hmm får se hur jag fixar detta imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.