20130706-144928.jpg

Försöker undvika läsk men denna fick jag lov att köpa!

4 kommentarer

  1. Jag har faktiskt två namnflaskor och det är av en väldigt nördig anledning. Jag går nämligen alltid på bio själv för att kunna koncentrera mig helt och hållet på filmen, plus att jag har svårt för att hålla tyst om jag ser film med folk som jag känner.
    Så Mr. Coca-Cola Light har alltid varit min trogna biodejt och nu har han, eller de, fått sig ett varsitt namn.
    Anders efter en het strippa som jag känner och min andra coladejt är Patrik, efter ett vältränat lammkött på jobbet =)

  2. Tycker att det är roligt att dom har namn på flaskorna nu! Dock har jag aldrig hittat någon med mitt egna namn 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: