Dålig förebild igen.

20130717-203422.jpg

Tar mig en iskall öl när William somnat hos Björn. Läste nyligen ett förslag att alla föräldrar som dricker en öl borde bli anmälda. Jag vet inte hur den som förespråkar saken tänker? Jag har aldrig känt av en öl! En öl är som att dricka en cola för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Dålig förebild igen.

 • 24 juli, 2013 at 22:25
  Permalink

  äsch lyssna inte på allt. finns så mycket skitsnack i denna värld 😛

  Reply
  • 25 juli, 2013 at 21:39
   Permalink

   jennifer – Jag är mer ironisk mot folk 😉 . Tycker folk kan ta och tänka till lite :-p

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: