A lovely summer.

20130722-200614.jpg

Åkte tidigt iväg till Borlänge för en promenad runt en del av Daläven, tittade på naturen och änder. Efter vi gått runt åkte vi till Cocco Thai och åt sjuktgod buffé! Sen tog vi en vända på kupan (kupolen). Handlade lite underkläder. Åkte sedan till Romme och åt glass och sedan tog vi en tripp till Kniva.

Har även läst ut en bok jag förmodligen var sist i världen med att läsa, Att älska som en porrstjärna mycket tragiskt bok men bra!

Nu blir det middag här. Ska även färga håret!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “A lovely summer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: