Städa, tvätta och iväg.

Är hemma på en snabb visit. Nä då men nästan, sedan förra veckan har tiden verkligen varit fylld med aktiviteter och det älskar jag. Bara att göra något annat fyller ju själen med massa skoj. Igår tog vi då en promenad runt en del av Dalälven och jag tänkte passa på att visa er foton därifrån. Idag har jag just åkt hem och städat och en maskin med vittvätt går för fullt inne i badrummet. Imorgon är det cruising här i stan och det tänkte jag gå på i år. Var ett par år sedan jag gjorde det.

Hoppas ni njuter av ledigheten med, just nu är det paus i vardagen med serier, massa tankar och annat. Men det kommer men just nu tar jag PAUS och lever!

001

002

003

004

005En familj med änder.

006Nyfikna ungar.

007Fina

008William lockar.

009Nyfikna.

010Cool färg!

011William vid bron.

012Spanar.

013En död lite sork.

014Vacker.

015Leker.

016Sten.

017Fri.

018Glass i Romme.

019Glass!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Städa, tvätta och iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: