Igår kom Björn, Björns syskon, kusin och Björns systers kompis hit. Vi grillade lite i min nya grill och spelade sällskapsspel och drack. Provade ett skitäckligt vin med smak av Hjortron höll fan på att spy. Det var vidrigt! Hur som helst så drack jag även en öl och ett glas smultronvin. De drog strax efter tolv så då begav jag mig mot sängen.

Hade jättetrevligt i alla fall.

013

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: