Vi var till Rättvik och Classic car Week igår. Fina bilar och mysig och varm stund i solen. Gick en promenad och kikade på naturen med. Slog mig att syrran kommer snart att bo där, spännande för henne. Rättvik är väl egentligen inte så speciellt egentligen, men det är mysigt att kika runt på naturen. Vi gick in på Hemköp där Björn träffade två han känner så jag passade på att bunkra vatten åt oss, sedan kikade vi lite i några affärer i Rättvik och efteråt på marknaden men den var egentligen inget extra. Begav oss mot Siljan och långbron där William och Björn badade. Siljan är långgrunt så där får man VANDRA för att få vatten till knäna i normala fall, nu var det ännu värre.

Lite bilder får ni här.

001

002

003

004

005

006

007

008

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: