Insåg att det här då är sista ledig dagen. Fy! Det kommer över mig hela tiden, skulle vilja fortsätta vara ledig, ta det lugnt, softa och njuta av livet. Men imorgon återgår alltså livet till vardagen igen och det är ju också en del av livet även om ledighet är UNDERBART! Jag älskar att vara ledig, hade jag bara fötts rik, eller haft en rik karl som tyckte att hemmafrulivet passade sig hade jag mer än gärna blivit hemmafru. Tänk att bara få vara hemma, städa, laga mat, pyssla och ta hand om barnet. Aldrig behöva känna att man la ner mer tid på anat än livet utanför hemma livet. Jag trivs med livet hemma, hur mycket man inte får erkänna det så har jag alltid velat vara hemmafru fast antar att det inte är alla människors lyckliga lott. Sen betyder inte de att jag inte trivs med att jobba, det är bara de att jag gillar ledighet med.

Hur som helst, några timmar kvar av ledigheten och jag har hunnit börja på säsong tre av Teen Wolf och ska strax äta langos med William och Björn.

Madde första året 24En mindre variant av mig själv.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: