Lär gå upp, får egentligen sova en timme till men är pigg så varför ligga kvar? Jobb idag då, till 17:00. Jobbar liks imorgon med, jag jobbar bättre på förmiddagar så det känns ganska värdelöst för min del att jobba två eftermiddagar på raken, vet att man kommer vara seg som attans när man kommer hem. Men så är det alltid första veckan med jobb, de löser sig! Känns så trist bara att missa tiden William och Björn har just nu. Bara vara lediga ihop är ju bra för dem, men medan man själv jobbar så lever dom med semester. Blir ju saknad. Det blir bra dock, bara jag som blir sentimental.

Nu frukost, sen dusch!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: