Lång dag avklarad, imorgon kommer jag jobba 10:20-17:00, sen börjar jag tidigt torsdag och fredag. Nyttigt att testa öppning och stängning måste jag medge. William är med Björn och jag saknar honom hela tiden. Men det går bra, mammahjärtat ni vet.

Vi tog en tur ut på Lugnet ikväll i alla fall.

Nu ska jag se Switched at birth och Teen Wolf, tredje avsnittet på säsong tre. Känns helt okej i synk faktiskt, snart ikapp. På tal om tvserier så såg jag nyss The fosters och vilket avsnitt. Trist att de var sista för säsongen, kommer sakna den tills i Januari. Avsnittet slutade spännande och jag fick sånt där kärleksrus under avsnittet. Verkligen MAGI!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: