Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Twisted.

Wow! Vilket avsnitt, äntligen händer de saker och de känns bra. Lite mer som får mig att vilja titta nu, tyckt den varit seg ett tag. Gillade absolut första avsnittet men sen har det gått neråt nu känns det som serien är på banan igen. Mer och mer öppnar sig ju att Danny inte är den skyldige så jag ser framemot nästa avsnitt. Vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.