Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tröttmössedag.

Jag har varit rejält trött idag, så där drygtrött som man kan bli ibland när ögonen gärna skulle vilja ta sig en lur fast man tvingar sig själv att hålla sig vaken. Jag lyckades!

Två stängningar avklarade och imorgon är det en öppning och lika så på fredag sen har jag fixat detta, känner mig faktiskt relativt stolt över mig själv. Vilken bragd *S*.
Saknar William i mängder, svårt detta men det är denna vecka sen återgår livet till rutiner och de trivs jag med.

Hoppas ni njuter av ledigheten i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa