Teen wolf.

Sett senaste avsnittet av Teen wolf och jag måste säga ett den serien har jag verkligen fastnat för. Det är ju så där med serier. Ibland klickar det verkligen med serier, de jag gillar med Teen wolf är att den på något vis inte blivit mindre intressant ju längre in i säsongen den kommit utan bara blir mer och mer intressant.

Jag gillar många serier, men sen vissa tappar liksom gnistan efter några säsonger. Jag upplever det att till sist så blir historierna för mycket, det är som att manusförfattarna liksom bara skriver ihop något för att ha något. Ett exempel på sånt, och nu blir nog många provocerade är The walking dead. Första säsongen tyckte jag var skitbra, jag verkligen LÄNGTADE efter ett nytt avsnitt och satt förtrollad. Säsong två var helt okej men den saknade något, och säsong tre senaste? Då kände jag faktiskt för att sluta titta för den gav mig inget. Det enda som höll mig kvar var Dyral då hans karaktär är så himla kul och spännande. Men försvinner han ur serien kommer jag inte kolla på The walking dead längre för den har inte alls samma trollbildande känsla för mig längre. Den har tappat gnistan.

Tro nu inte att jag jämför Teen Wolf och The walking dead med varandra för det är två helt skilda serier, men just nu ligger Teen Wolf långt före The walking dead ur min synvinkel. Teen Wolf är dessutom inte spännande den är bara bra.

Ja det var mina serietankar för dagen. Switched at birth ikväll och ska även försöka hinna med någon till.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: