Efter jobbet idag tog jag med William ner på en stadsrunda. Vi kikade främst på byxor åt honom eftersom han vuxit i mängder under sommaren, och sedan blev det lite gratis utplockande saker som vi hade. Vi gick till cafe Gobiten och åt lite fika, och efter se såg Williams sin farmor på stan så vi gick med henne en stund.
Jag var även och fixade naglarna och hämtade ut mitt paket från House of lola. William tyckte jag skulle ha rött så de provade jag denna gång. Efter vi varit på stan så åkte vi hem till Björn och åt middag. Sjuktgott, kom hem och nu sitter jag här, torsdag och snart ska jag sova. Kommer strax kommer de upp ett inlägg på vad vi handlat med.

20130829-204357.jpg

20130829-204403.jpg

20130829-204407.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: