Gah vilken morgon trodde först att det var fredag och sen bara fan det är torsdag. Är så sjukttrött ser fram emot typ oktober när man kommit in i morgonrutiner igen. Eller bara rutiner på jobbet, just nu är jag mest stressad känner jag. Men, men. De löser väl sig hoppas jag.
Annars såg jag Pretty little liars igår och det var ett grymt avsnitt verkligen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: