Idag kom min syster Melissa hit och hälsade på, William såg verkligen fram emot att träffa henne och kallade denna dag, som är fredagen den 13onde hans lyckodag.
Hur som helst så mötte vi upp Melissa utanför där vi bor och sedan gick vi in hit, vi lagade i ordning lite tacos och brorsan kom hit. Strax efter ringde William efter Björn och undrade om han hade lust att komma med limmon hit så Melissa fick se den, så Björn kom hit med den. William bad sedan om att få åka en tur med oss så vi åkte till Gruvan och kikade samt en lite tur runt stan.

Väl hemma såg vi de första avsnitten av Under the dome då Melissa inte sett den serien och jag lyckades somna på soffan, jag har ju sett alla avsnitt som gått till nu ändå så. Brorsan drog hem och sen tog syrran bussen tillbaka till Rättvik där hon bor. Jag ska strax bege mig mot sängen tänkte jag, men denna dag har varit jättehärlig.

 

001

003

002

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: