20130914-104242.jpg

Jag hade en tanke imorse att kliva upp tidigt och ta mig en snabb Power walk. Jag vaknade kissnödig tidigt och gick tillbaka till sängen och bara låg där och lyssnade på tystheten. Det blev ingen Power Walk bara en lugn stund. Undrar smått om det var de min hjärna behövde? Blir garanterat att jag rör på mig ändå idag men jag tänkte där hur livet ibland inte alls vill de man tänkt från början.

Nu sitter jag och äter frukost. Havregurt med jordgubbar från sommarplocket i Hedemora, satsumas från någon del av världen jag inte äger kunskap om. Pumpakärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. En kopp tassimo latte finns med som sällskap också. En lördagsmorgon i Dalarna, i en stan vid namn Falun. Vacker höst utanför som är varm! Livet är ändå bra fantastiskt ibland, inte sant?!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: