En vana?

20130914-104242.jpg

Jag hade en tanke imorse att kliva upp tidigt och ta mig en snabb Power walk. Jag vaknade kissnödig tidigt och gick tillbaka till sängen och bara låg där och lyssnade på tystheten. Det blev ingen Power Walk bara en lugn stund. Undrar smått om det var de min hjärna behövde? Blir garanterat att jag rör på mig ändå idag men jag tänkte där hur livet ibland inte alls vill de man tänkt från början.

Nu sitter jag och äter frukost. Havregurt med jordgubbar från sommarplocket i Hedemora, satsumas från någon del av världen jag inte äger kunskap om. Pumpakärnor, linfrön, sesamfrön och solrosfrön. En kopp tassimo latte finns med som sällskap också. En lördagsmorgon i Dalarna, i en stan vid namn Falun. Vacker höst utanför som är varm! Livet är ändå bra fantastiskt ibland, inte sant?!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “En vana?

 • 14 september, 2013 at 12:59
  Permalink

  Det är jätte skönt och bara ligga kvar och lyssna på tystheten, det gjorde jag med i morse! 🙂

  Reply
  • 14 september, 2013 at 13:16
   Permalink

   Lifeofjohanna – Visst är det så 🙂 . Man blir så njutfull av dagen 🙂

   Reply
 • 14 september, 2013 at 13:13
  Permalink

  Hallå!
  Vad är det får havreyoughurt du äter? Har hört att det ska va nyttigt. 🙂
  Ha en bra dag! 🙂

  Reply
  • 14 september, 2013 at 13:18
   Permalink

   Jonas H Svensson – Jag äter Oatly havregurt naturell. Finns med smak, men jag tar hellre och lägger till egna frukter och gott när jag äter yoghurt 🙂 .
   Den är god, men man lär tänka att det inte ska smaka som “vanlig” yoghurt. 🙂 . Här hittar du fakta om Oatly Havregurt . http://www.oatly.se/produkter/oatly-havregurt-naturell

   Reply
  • 14 september, 2013 at 13:38
   Permalink

   Darksess – Det är riktigt gott 🙂 . Känns nyttigt med 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: