Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Konferens

Konferens, jag tillhör en udda skala som tycker det är riktigt kul med konferenser och att resa iväg och kika in något ställe. Sitta i grupp och lyssna på föredrag eller vad det nu kan vara. Ofta när man reser i väg så där så slår det mig hur jag fascineras av stället man hamnar på. Jag älskar att kika runt och bli inspirerad, ljusa lokaler och luftigt. Eller mörka rum med mysighetskänsla. Man vill ju gärna ha stora utrymmen vid konferenser så att alla får plats men även möjlighet att röra på sig, kanske diskutera i smågrupper. Jag föredrar verkligen stora lokaler i stort. Jag gillar inte att känna mig som en fullpackad väska blad kläder och annat, jag vill ha utrymme. Jag satt och surfade lite sporadiskt och hamnade på Smultronställens konferens och blev sugen på att resa till deras ena lokal eller snarare hur här i Dalarna och Leksand. Vilken fin gård, det påminner verkligen om en herrgård. Tänk att få vandra runt på ett sådant ställe och sedan sitta och lyssna och diskutera tillsammans på mötet. Jag tror absolut att det skulle få mig sugen, sen bara grejen att få resa bort en sväng även om Leksand inte direkt är långt avstånd härifrån. Det typiska med att jobba som lärare som jag gör är att resorna inte speciellt ofta blir längre än utanför kommungränsen och jag antar att det är därför jag såg den i Dalarna med speciella ögon. Jag har en förkärlek för att kolla på natur och hus, det är mycket därför jag hamnar på såna här sidor ibland, jag blir helt enkelt ganska betagen av fina platser. När de fina platserna dessutom skulle kunna fördriva nytta med nöje drar de gärna extra mycket i mig och jag vill dit, gärna nu på en gång. Brukar ni åka på många konferenser med era jobb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.