Jag har ju missat en del av dagen då jag jobbat och William varit i skolan. Men han tycks vara glad över dagen ändå. Nu leker han med bästisen som var hit med ett paket nyss, jag sitter och kikar på lite serier om ett tag ska vi bege oss till musikskolan där William ska spela bas och efter det ska vi gå till Köpmanskrogen och äta, blir ju paketöppning med.

001

005

006

007

008

009

010

011

013

014

Fb-Button

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: