Jag hade förstått fel om vilka som skulle komma. Lillasyrran var inte med, men istället följde min mormor med. BLEV så glad åt att se henne, jag älskar verkligen min mormor något oerhört. Hon har varit som min andra mamma hela uppväxten, pappa dog ju när jag var nio år och mormor tog därmed över en del av föräldrarollen där. Jag mår alltid så bra efter att ha träffat henne. Självklart är det lika med min riktiga mamma också, det hugger alltid till lite i hjärtat när de åker hem för jag vet att vi inte kommer ses på ett tag. Det hugger kvar en ensamhet hos mig, jag älskar dem så mycket!

William fick en morgonrock och en Leksandströja. William hejar på dem, precis som sin pappa och sedan sin mormor och morfar. Själv hänger jag inte med i sporter alls, men det är ju kul för andra att de gillar något. Härlig och fin dag och nu sitter jag här, snart dags för sängen.

001

Öppnar paket.

002

Fika.

003

Glad kille.

004

Lycka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: