Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Hej då du trogna vän.

20131019-144848.jpg

20131019-144902.jpg

Björn har köpt ny tv (igen) han övertygade mig om att jag borde ta hans nuvarande smarttv. Jag köpte konceptet och nu väntar jag på den. Ganska ny tv med 3D då, blir bra. Min gamla har jag sålt till min moster och den ligger nu nere packad i sin orginalkartong i väntan på att den ska till henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: