Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Malaga.

Inlägget är ett samarbete.

Resor, hotell och försvinnande. Ibland längtar man bara bort, som nu när kylan griper tag och min kropp längtar tillbaka till sommarens värme och kärleksfulla ljud. Nu längtar jag mot vackert väder och glada människor, tyvärr är det som alla de glada människorna försvinner i samma sekund som kylan griper tag om våra kroppar. Från glada skratt utomhus tillsammans, till ett iskallt hej och skyndande mot dörren. Jag längtar iväg, iväg mot värmen och solen. När solen och ledigheten lämnar vårt nordliga land flyr en del av oss tillsammans med solen. Kanske den delen söker livet på en annan plats tillsammans med värmen och avkopplingen?
Värme och vita stränder, värme och glädje. Det sitter nog ihop, min längtansfulla sida sökte sig mot värmen och jag hamnade på en sida med ett fyrstjärnigt hotell i Malaga kan man bli annat än sugen på att lämna sitt land, när man ser bilder av lockande vita stränder ett fyrstjärnigt hotell med alla dess bekvämligheter? Jag kan inte låta bli att söka mig bortåt i alla fall, jag vill resa och känna värmen igen. Sitta på en strand och sola och känna kroppen och livets lustar svänga sig igenom mig. Se hur solen sakta ger mig samma fina färg som jag hade under sommaren, hur min bleka hy kanske inte blir rejält brun men i alla fall ändrar lite från vit till något mindre vit? Känna värmen, dricka iskallt vatten med isbitar som känns som rena lyxen i den värmande solen. Kliva runt på hotellet och känna att all dess bekvämlighet, slippa laga mat, slippa dammsuga och hålla ett fint städat hem. Jag kan bara glida en stund och njuta. Slå på datorn då det är tillgång till Wi-Fi, känna den svalkandes AC:n på natten, och se havets vackra vågor genom fönstret. En resa ropar mitt liv på, en resa till värme, bad och liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa