Så var då denna söndag och helg slut. Timmarna tickar ner mot morgondag och ny arbetsvecka. Det är nu 9 veckor kvar till jullovet och 1 vecka kvar till höstlovet. Jag längtar då mest till jullovet eftersom jag då får vara ledig, tänkte ta ut lite semester för att bara njuta.
I år märker jag av en konstig känsla för att pynta inför julen, det ska bli spännande och se om den känslan håller i sig.

Har haft besök av Christin idag och det var lika trevligt som alltid, pratade och bara umgicks. Vi delar ganska många minnen sedan förr och sådant är ju alltid lika kul att diskutera.
Efter Christin åkte hem tog jag bussen hem till Björn som bjöd på pizza han gjort själv. Den var SJUKTGOD.

Nu sitter jag här, trött och slut och ska strax bege mig mot sängen.

Snipp, snapp, snut så var denna vecka slut.

005


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: