20131101-181423.jpg

Jag likt många andra är med i Buzzador. Jag gick med 2005 eller 2006 så jag skulle väl kunna påstå att jag är veteran? Hur som helst jag har fått äran att prova och buzza Locobase Repair. Tänkte därmed kolla om någon är sugen på ett smakprov, bäst är ju om du bor här i närheten då det är något lättare. Kul hur som helst, jag hoppas på riktigt mjuka och mindre torra händer!

 

4 kommentarer

  1. Locobase Repair använder jag alltid nu på hösten/vintern då mina händer blir jättetorra. Det funkar verkligen skitbra, en räddare i nöden för mina händer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: