20131101-181540.jpg

Här är min nya Pärla! Beställde via Telenor där jag har mitt abonnemang. Är in love typ!
Tog i vit/silver kände att den nog passade min personlighet bäst! Så hej nya telefon!

Min 4s ska William köpa av mig. Finns ju ganska många som hävdar att barn med smartphones är bortskämda, men seriöst har folk inte bättre att göra än att BRÅKA om vad andras barn har så är det deras problem.

 


10 kommentarer

 1. Åh va kul.
  Du kommer bli jätte nöjd. 🙂
  Ja hade ju 4an och ja bytte upp mig till 5an och ja är super nöjd med min. 🙂
  ja tycker inte barn är bortskämda om de är har iphone.
  de finns så många som är så avensjuka på andra.

 2. Jag har 5:an och är super nöjd! 🙂 Så du kommer bli jätte nöjd! =)
  Jag tycker det är skillnad när barn ärver en iphone av sina föräldrar än får en helt ny, sen tycker jag också åldern spelar in. Sen är det massa smatphones nu och gamla finns knappt och få tag på. Så man får följa med lite i tiden. Det var samma diskussion när mobilen börja komma..

 3. Min dotter har också en egen iPhone (4s)och jag tycker att det verkar som att vart och vartannat barn har det, så jag kan inte förstå varför någon skulle tycka att barn med smartphones är bortskämda…

  1. Helena – Jag tycker absolut barn ska ha egna mobiler men på sista tiden har folk sagt hur bortskämda barn är pga saken så jag kunde inte låta bli att skriva detta :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: