Då min syster är jätteduktig på att rita och skapa tänkte jag tipsa om hennes blogg här en snabbis. Hon har gjort en jättehäftig bild på en huvjacka och jag tänkte att det kanske finns andra som gillar att fixa med sånt.
Jag är totalt värdelös på att rita och måla. Den talangen hoppade över mig helt, min gammelmorfar var konstnär och de flesta i min släkt på mammas sida har någon form av talang just för att måla och skapa.
Jag kan inte måla alls, det enda jag kan göra är att se bilder och fotografera dem. Jag kan se saker och verkligen få fram att den här bilden kommer bli riktigt fin, och jag har många gånger ÖNSKAT att jag kunde målat bilden istället. Men jag har nog aldrig riktigt haft intresset, eller så är det andra skäl till den saken.

Däremot tycker jag att jag är ganska duktig på att måla möbler och jag är även ganska duktig på att inreda och hitta små detaljer. Men det där med att skapa saker med pennan den talangen har bara mina yngre syskon fått.

Min syrras blogg hittar du här.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: