Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Tv-serier.

Har hunnit med att se både Grimm och The Walking dead, just nu kollar jag på Witches of east end. Mycket bra serie, gillar den verkligen men denna vecka har jag helt enkelt inte orkat kolla på tv-serier.

Men nu då, lite kul att titta på medan William leker med sin kompis.

006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.