Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Idag hände det något oväntat.

Dagen har gått fort, min sista långa dag för denna vecka är över och här sitter jag och har ögon som snart slår ihop sig. Jag längtar efter att krypa ner i sängen och sova, det märks i kroppen att den och hjärnan längtar efter jullov. Kroppen börjar ta paus för att ladda upp sig!

Efter jobbet hände något otippat och oväntat, jag hade dock bestämt mig för saken ett tag så det gick bra. Jag följde med William och Björn till Lugnet och badade! JAG!!! Jag går ogärna till bassänger eftersom jag får för mig att alla glor på mig, men det gick. Det gick RIKTIGT bra, först leksimmade jag med William medan Björn körde några rundors simning och sedan simmade jag, det kändes så skönt i kroppen. Som flera av mina knotor löste upp i samband med varje simtag jag gjorde. Jag lär fortsätta, det är tanken. Jag har nämligen tänkt börja simma, börjar jag simma med jämna mellanrum kanske jag kan hoppa på träning på gymmet i Falun också. För jag behöver saken och jag vill saken.

Mitt problem är dock att jag hatar att vara naken inför andra, och jag hatar att visa mig inför folk. Men det var inte så många människor där på eftermiddagen märkte jag så detta kan funka, bra träning för mig.

Nä nu slås mina ögon ihop snart!

057

4 Comments

  1. Mkt därför inte jag heller varit så mkt för att bada offentligt. Som vid badhus men också vid badplatser på sommaren. Känns som alla stirrar på en. Sen har jag varit känslig mot klor. Men det upptäckte jag nyligen att det växt bort. Så lär också ta mig i kragen och börja bada o simma mer. Det är ju så skönt!

  2. Jag känner igen mig 🙂 eftersommar fick jag för mig att jag skulle börja träningsimma eftersom det är bra träning och man får snygg kropp, men jag har hittils inte tagit mig till simhallen.

    Vad kul att du gillar poden, vi fick väldigt mycket kritik för de första så det är kul att höra när någon gillar den 🙂

    btw, när du komenterar min blogg så har det dom senaste gångerna blivit med fel länk, jag vet ju vem du är nu så jag hittar hit, men om någon annan klickar på länken så blir det fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa