Jag vann denna fantastiska kyrka på tradera. Min mormor har en lika, och som barn kunde jag leka i timmar med den. Kyrkan spelar en melodi när man drar upp den och den lyser med hjälp av en lampa på insidan. Så vacker och så julig, jag passade även på att plocka fram Williams julpyssel han gjort i skolan genom åren. Så fina och det känns som mitt hem börjar få julkänsla. Mysigt faktiskt!

001

Vackert!

002

Så fin!

003

Jul.

004

Julstämning.

005

Julen.


16 kommentarer

  1. Så fin!!
    Den är verkligen full med nostalgi. Skulle också kunna tänka mig en sådan, får kanske ta mig en titt på tradera jag med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: