Kyrka.

Jag vann denna fantastiska kyrka på tradera. Min mormor har en lika, och som barn kunde jag leka i timmar med den. Kyrkan spelar en melodi när man drar upp den och den lyser med hjälp av en lampa på insidan. Så vacker och så julig, jag passade även på att plocka fram Williams julpyssel han gjort i skolan genom åren. Så fina och det känns som mitt hem börjar få julkänsla. Mysigt faktiskt!

001

Vackert!

002

Så fin!

003

Jul.

004

Julstämning.

005

Julen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Kyrka.

 • 10 december, 2013 at 21:45
  Permalink

  Så fin!!
  Den är verkligen full med nostalgi. Skulle också kunna tänka mig en sådan, får kanske ta mig en titt på tradera jag med 🙂

  Reply
 • 11 december, 2013 at 08:38
  Permalink

  Vilken fin! Fick flashbacks nu, tror min mamma hade nån liknande. Åååh, vill oxå ha! 😀

  Reply
  • 12 december, 2013 at 20:09
   Permalink

   Camilla – Visst är den 🙂 . Se om du kan vinna en på tradera :).

   Reply
  • 12 december, 2013 at 20:10
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Visst är den 🙂

   Reply
 • 11 december, 2013 at 17:01
  Permalink

  En sån kyrka minns jag oxå från min barndom… var det mormor måntro?? Hoppas du har det toppen!!

  Reply
 • 12 december, 2013 at 13:52
  Permalink

  Gud så fint 🙂
  Det var ett tag sen jag kollade in din blogg.
  Har även börjat om bloggen. Ledsnade på gamla depp inlägg!
  Kraam

  Reply
 • 12 december, 2013 at 17:30
  Permalink

  Hej, jag har oxå en samma lika kyrka fick den av J mamma en jul för många år sedan, tar alltid fram den till 1a advent,

  Reply
  • 12 december, 2013 at 20:06
   Permalink

   Åsa – Så underbart 🙂 . De kommer det bli som tradition här med :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: