Idag kör jobbet på julpysseldag. Jag är i musik och filmgruppen. Det känns som min grej mer än förra året när jag var i pysselgrupp. Inte riktigt min grej, men nu så. Fick plats i en grupp som passar mig mycket bättre.

Williams skola kör på Nobelmiddag idag, så han gick med skjorta till skolan.

Idag när jag kommer hem ska jag hämta lite paket och sedan hem och städa, måste även försöka bli klar med några serier.


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: